Pachet centralina automatizare sistem degivrare pardoseala, burlane si jgheaburi

1.769,00 lei 1.645,17 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
sau

... si va contactam noi!

* preturile contin TVA

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Pachetul presupune centralina de comanda cu sonda de temperatura si umezeala pentru jgheaburi burlane scurgere apa. Cu acest pachet se poate automatiza complet un sistem de degivrare sa porneasca dupa doua conditii: sa fie afara sub 0 grade si sa ninga, una fara alta nu declanseaza degivrarea.

Caracteristici componente 

Centralina

Termostat centralina cu posibilitatea conectorii la doi senzori

Caracteristici principale

  • ACTIVARE LA DISTANTA:

Centralina poate fi activata de la distanta prin SMS (op?ional).

  • FUNC?IE AUTOMATA SAU MANUAL?:

Alegeti modul de functionare cel mai adecvat cerintelor dumneavoastra. Cu functia automata nu trebuie sa va ganditi la nimic. Centralina va porni automat atunci când conditiile de temperatura si de umiditate vor fi egale cu cele setate. Imediat dup? eliminarea zapezii si a ghetii, centralina opreste sistemul.

Senzor dublu 

Centralina poate gestiona doi senzori diferisi în mod simultan. In acest mod o singura centralina poate gestiona o rampa sau o cale de acces. Sau o zona externa si un acoperis in mod independent.

Orice zona si fiecare rampa este diferita, centralina  dispune de numeroase functii pentru activarea sistemului in modul cel mai corect si cel mai precis posibil.
DISPLAY USOR sI INTUITIV:
Centralina dispune de un display comod retroiluminat de culoare albastraunde sunt indicate toate informasiile. Tastatura comodavapermite o programare facilasi rapida.

Se poate echipa cu senzorii de mai sus , coduri PHTE1 (pardosela temperartura si umezeala),  PHTE2 (umezeala streasina)  respectiv PHTE3 (temperatura streasina) 

Senzor pentru umezeala streasina, se monteaza in jgheabul de scurgere de la acoperis  si detecteaza umiditatea. Practic cu informatiile aceasta sonda o centralina HCC01 sau HC02 comanda sistemul electric de degivrare automat dupa conditia de  umiditate

Tensiune de alimentare 24 Vcc

Temperatura de functionare -20+70 grade celsius

Dimensiuni 105 X 30 X 10 MM

Grad de protectie IP68

Cablu de alimentare 4x0,35 IZOLAT CU LUNGIMEA DE 10 ML (POATE AJUNGE PANA LA 100 ML)

Senzor temperatura

Senzor pentru utemperatura exterioara, streasina, se monteaza la exterior pe partea nordica a cladirii si detecteaza temperatura. Practic cu informatiile aceasta sonda o centralina HCC01 sau HC02 comanda sistemul electric de degivrare automat dupa conditia de  temperatura scazuta ( sub 0 grade) 

Tensiune de alimentare 24 Vcc

Temperatura de functionare -20+70 grade celsius

Dimensiuni 105 X 30 X 10 MM

Grad de protectie IP55