Intrerupator automat termomagnetic 17-23A Elmark Elmark

99,38 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 2
Buc

Cod : 48021

* preturile contin TVA

Producator:

Elmark

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 200 lei

Descriere

Intreruptoarele automate termomagnetice seria ТМ2 - Ехх sunt utilizate pentru comanda si protectia motoarelor electrice asincrone la suprasarcina, supraincalzire sau la scurtcircuit.

Protectia motorului la suprasarcina este realizata cu elemente termice amplasate in intreruptorul, iar protectia la scurtcircuit se face cu elemente magnetice. Prin elementele magnetice se poate regla un punct din segment, care este egal de 13 ori curentul maxim de protectie termica.

Elementele de protectia la suprasarcina includ si compensare automata a temperaturii mediului.

Intreruptoarele automate termomagnetice pot suporta tensiune de impuls 6000V, curent nominal de la 0.16 pana la 93А la tensiune de lucru pana la 690V. Sunt cu anduranta electrica 1 000 000 cicluri, si anduranta mecanica 10 000 000 cicluri.

Se pot regla curentul de actionare si indicatorul care da informatie despre pozitia protectiei. Se poate realiza o combinatie cu un declansator de tensiune pentru a garanta protectia motorului electric in caz de pierdere sau de cadere a tensiunii de alimentare din faza de la 0.55 pana la 0.7 Un.

Se poate monta o cutie ignifuga si contacte auxiliare, cu scopul largirea domeniului de utilizare a intreruptorului termomagnetic.

Borna de conexiune cu surub .

Montaj pe sina din .

Temeperatura mediu ambiant : -10 grade C +60 grade C
Documente

Cataloage

Scrie un review