HOTSPOT 3G M5360 POWERBANK 5200MAH TP-LINK TP-Link

0,00 lei
verificare colet
Garantie: 24 luni
electric points: 0
Indisponibil

Cod : KOM0663

* preturile contin TVA

Producator:

TP-Link

Transport

  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Descriere

Descriere:
Caracteristici esenþiale:

- Echipat cu un modem încorporat 3G - nu sunt necesare alte dispozitive
- Suportă viteze HSPA+, download de până la 21.6Mbps și upload de până la 5.76Mbps
- Acumulator puternic de 5200mAh (Power Bank) care oferă posibilitatea reîncărcării telefoanelor inteligente sau tabletelor
- Ecranul OLED oferă o vedere intuitivă asupra stării dispozitivului
- Suportă până la 10 utilizatori simultan

TP-LINK M5360 este combinația perfectă de WiFi Hotspot și Power Bank portabil, fiind în centrul partajării wireless a conexiunilor 3G mobile. Echipat cu un modem intern 3G, doar prin simpla introducere a SIM cardului, este creat un Wi-Fi hotspot instant. Cu viteze de până la 21.6Mbps download și 5.76Mbps upload, M5360 este capabil să asigure conexiune 3G wireless pentru până la 10 utilizatori simultan. Dimensiunile lui mici si puternica sa baterie internă de 5200mAh îl fac un puternic companion de călătorie, permițând utilizatorilor să lucreze sau să se joace cu orele chiar si in timpul incărcării smartphone-urilor ori tabletelor. Mai mult, cu display-ul inovator OLED, utilizatorii pot obtine intormații intuitive despre stărea de funcționare a dispozitivului, cum ar fi statisticile traficului, statusul Wi-Fi, numărul utilizatorilor, tipul rețelei (2G/3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet, mesaje și starea bateriei.

Partajare 3G ușor de realizat

TP-LINK M5360 fiind in centrul partajării wireless a conexiunilor 3G, combină mobilitatea conexiunilor 3G broadband cu flexibilitatea standardului 802.11n Wi-fi fără a fi nevoie de un modem 3G extern. Pur și simplu conectați SIM cardul 3G pentru a crea un hotspot 3G Wi-Fi în mișcare, acolo unde există acoperire 3G.
Suportă conexiuni wireless cu viteze HSPA+

Folosind tehnologia 3G HSPA+, conexiunile pot atinge viteze de download de până la 21.6Mbps download și 5.76Mbps upload. M5360 este capabil să creeze o conexiune wireless 3G care poate fi împărțită cu până la 10 utilizatori simultan, furnizănd astfel o experiență de navigare pe Internet rapidă, fluentă si placută.

*Viteza de download poate varia in funcție de mediul de utilizare.

Baterie internă de 5200mAh - creat pentru mișcare

Cu bateria sa puternică de 5200mAh, M5350 este capabil să funcționeze timp de 16-26 ore în timp ce rulează aplicații tipice* sau 16-17 ore rulând aplicații care consumă bandă multă*, la capacitate maximă. Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi incărcat prin intermediul cablului micro USB conectat la un laptop, prin incărcătorul portabil sau folosind adaptorul inclus pentru nenumărate ore de partajare 3G.

* Aplicațile tipice se referă la un client care navighează continuu pe Internet, primind/trimițand Email-uri, ascultând muzică online și utilizând alte aplicații independente.

* Aplicațiile care necesită consum mare de bandă se referă la postura unui client care downlodează fișiere mari ori face streaming video online.

* Durata de funcționare poate varia in funcție de mediul de utilizare..

Power Bank pentru încărcarea dispozitivelor mobile

Echipat cu o baterie de 5200mAh, M5360 poate asigura energie (până la 5V/1A) dispozitivelor mobile cum ar fi telefoanele inteligente sau tabletele în orice moment al zilei ori în orice loc, evitând astfel necesitatea de a transporta alte încărcătoare în timpul călătoriilor, el punând capăt temerilor descărcării bateriei atunci când este nevoie de dispozitiv.

Ecranul OLED oferă direct informaþii utile

Cu o carcasă compactă și un ecran OLED încorporat , M5360 asigură o privire mult mai intuitivă asupra stării sale de funcționare, cum ar fi statisticile traficului, starea Wi-Fi, numărul de utilizatori, tipul rețelei (2G/3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet, mesaje, nivelul de încărcare al bateriei.

Partajarea conexiunii Wireless cu până la 10 utilizatori simultan

M5360 poate oferi conexiuni wireless pentru până la 10 utilizatori simultan, astfel dumneavoastră putând partaja conexiunea wireless cu familia sau prietenii.

Card de stocare micro SD

M5360 este echipat cu un slot pentru card Micro SD care acceptă carduri Micro SD cu capacitate de până la 32GB, permițând utilizatorilor să insereze un card Micro SD și să conecteze dispozitivul la un PC pentru a putea fi folosit ca un stick de memorie USB.

CARACTERISTICI WIRELESS

Standarde wireless: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE802.11n
Frecvenþă: 2.4-2.4835GHz
Putere transmisie wireless: <20dBm
Securitate wireless: suportă 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Filtrare adrese MAC, Activare/Dezactivare SSID Broadcast
DHCP: server DHCP, listă de clienți DHCP

Documente

Scrie un review