Senzor de miscare wireless Fibaro Fibaro

Transport
  • verificare colet la livrare
  • gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei

Garantie: 24 luni

Cod: FGMS-001

Cumpara Online si primesti 3% reducere in electric points
Regulament Electric Points
Electric points: 0


Producator
Fibaro
256.32 lei
* pretul include TVA 19%

Plata în 12 rate fara dobandă Detalii

21.36 lei / luna

Cumpara acum, plateste mai tarziu prin
Detalii

Descriere

Senzor de miscare wireless dar nu numai. Acest senzor are incorporate si senzor de temperatura si un acelerometru care are rolul de a detecta cutremurul.


Avand forma unui ochi de pisica, senzorul este inspirat de acest animal care are un simt al vederii si al auzului excelent si este recunoscut pentru vigilenta sa. In plus, pisica a fost mereu considerata un protector al casei. Senzorul de miscare Fibaro are un camp vizual foarte extins, atat pe lungime cat si pe latime si observa tot cea ce tie iti scapa.



Este un senzor care combina patru functii inteligente pentru a-ti oferi MAI MULT. Acest mic dispozitiv, in afara de faptul ca detecteaza miscarea, poate masura temperatura ambientala, intensitatea luminii si vibratiile multumita accelerometrului incorporat. Senzorul de miscare Fibaro extinde confortul realitatii tale. Poti crea scenarii personalizate si te poti bucura mereu de siguranta deplina- senzorul detecteaza orice intruziune, sabotaj, incendiu sau alte pericole.



Pupila multicolora LED a senzorului de miscare FIBARO informeaza membrii familiei care este temperatura curenta. Seteaza culoarea si intensitatea culorii in functie de preferintele tale si imediat ce intri intr-o camera,in functie de culoarea senzorului vei stii care este temperatura.



Cea mai avansata tehnologie din lume incorporata intr-o carcasa albafara niciun defect. Cu un diametru de mai putin de 44 mm.


Unul din aspectele principale ale senzorului de miscare este abilitatea sa de a detecta si cea mai usoara miscare; nimic nu ii scapa. Tinand cont ca toate camerele sunt diferite, poti adapta sensibilitatea senzorului in functie de locatie sau de o situatie particulara.


Cand esti la birou sau intr-o calatorie, senzorul de miscare FIBARO iti supravegheaza casa si iti protejeaza familia. In plus, senzorul de miscare Fibaro poate monioriza cat timp petrece cineva intr-o camera. Asadar vei fi informat cand copii stau prea mult timp la televizor in camera de zi, in loc sa isi faca temele in camerele lor si vei putea sa opresti TV-ul de la distanta.



Dupa instalarea senzorului de miscare pe ambele laturi ale unei intrari vei stii mereu cate persoane au intrat in casa sau intr-o anumita camera. Nu mai trebuie sa-ti faci griji cand un adolescent este singur acasa. Senzorul de miscare FIBARO iti spune la ce ora a a iesit, cand s-a intors acasasi cati vizitatori a avut; sau Reuniune de familie, cina cu prietenii, sau o petrecere – Senzorul de miscare FIBARO iti asigura confortul. O data ce sistemul afla ca sunt mai multe persoane in camera, va porni sistemul de ventilatie pentru ca toate camerele sa fie aerisite in functie de scenariile stabilite pe unitatea centrala Home Center 2.



Senzorul de miscare Fibaro poate sa analizeze obisnuintele utilizatorului si sa actioneze in concordanta cu ele. Poti integra doua controllerela un singur sistem FIBARO (acasa si la birou). Astfel iti poti controlacasa pe baza informatiilor adunate de la controllerul instalat la birou.Atat timp cat senzorul de miscare instalat in birou recunoaste ca inca te afli acolo, controlerul de acasa reduce incalzirea pana cand ajungi acasa.


Senzorul de miscare Fibaro iti schimba toate diminetile. Cand te trezesti senzorul porneste un scenariu pre-programat. Temperatura va fi setata la valoarea vruta de tine, feresterele se deschid pentru a lasa aerul sa intre si jaluzelele se ridica. Intre timp, dinspre bucatarie se simte aroma cafelei proaspat facute ...


Senzorul de miscare Fibaro este alimentat de o baterie cu durata de viata foarte mare, ceea ce permite senzorului sa functioneze pana la trei ani.


Absenta firelor in favoarea comunicarii Z-Wave wireless cu controllerul principal sporeste abilitatea dispozitivului de a opera oriunde in interiorul casei.


Suportul inteligent iti permite sa asezi senzorul oriunde, sau sa il fixezi permanent pe un perete, tavan sau alta suprafata. Poti sa schimbi locatia senzorului oricand ai nevoie.


Ai lasat luminile aprinse sau fierul pornit cand ai plecat in graba? Ai uitat sa activezi alarma? Nicio problema! Senzorul de miscare Fibaro detecteaza lipsamiscarii in casa si transmite informatia la Home Center. Apoi scenariul preprogramat iti va trimite o notificare, sau va activa automat alarma, va inchideferestrele si toate celelalte dispozitive neutilizate si va cobori temperatura, in functie de preprogramarea facuta pe Home Center 2.


Pentru a-ti tine familia in siguranta senzorul de miscare FIBARO este prevazut cu protectie anti-interventie. Orice incercare de a schimba locatia sau pozitia senzorului va declansa o alarma si sistemul te informeaza trimitand un mesaj pe telefonul tau mobil.


Cutremurele pot aparea destul de frecvent si chiar si unul minor poate fi destul de periculos. Multumita accelerometrului incorporat, senzorulpoate detecta chiar si cele mai mici vibratii. O notificare trimisa de sistemte alerteaza impotriva unui pericol iminent si iti da timp sa iti iei precautiile necesare.



Senzorul de miscare Fibaro are un senzor de temperatura incorporat pentru a satisface toate cerinteletale. Temperatura de la nivelul tavanului este diferita fata de cea de la nivelul podelei. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a obtine o temperatura corecta este sa masori temperatura de la nivelul podelei, folosind orice senzor, si sa setezi senzorul de miscare sa compenseze diferenta.


Senzorul de miscare Fibaro functioneaza perfect in orice situatie si ofera posibilitati nelimitate cand este asociat altor dispozitive. Seara ii va spunesi stemului sa porneasca luminile din gradina imediat ce a detectat miscarein afara casei. Astfel o camera de supraveghere va putea sa transmita imagini clare pe telefonul tau mobil. Poti sa stai linistit, Sistemul FIBARO are mereu grija de casa ta.


Scrie un review

SOLICITARE PUBLICARE SEAP/SICAP

Senzor de miscare wireless Fibaro

Cont electrician

Avem plăcerea de a-ți prezenta programul nostru dedicat electricienilor, o oportunitate de a deveni partenerul nostru la Materiale Electrice!

Odată intrat în acest program, te vei bucura de mai multe avantaje:

  1. Reduceri exclusive. Prin înscrierea în programul nostru, vei avea acces la reduceri pentru majoritatea produselor noastre. Acest lucru îți va permite să economisești o sumă substanțială de bani și să le oferi clienților tăi preturi competitive. Lista de reduceri o poti vedea in contul tau - https://www.materialeelectrice.ro/customer/electrician-discounts
  2. Sistem avansat de ofertare către clientul final integrat în site. Iti oferim un sistem de ofertare personalizabil pentru a facilita comunicarea cu clienții finali. Vei putea întocmi o oferta de preț cu preturile pe care doresti sa le oferi clientilor tai. Ai libertatea de a stabili pretul final pe care doresti sa il oferi clientului tau ( pret situat intre pretul oficial de site si pretul tau net de achizitie.
  3. Program de loialitate. În cadrul programului de loialitate, vei acumula puncte în contul de electrician. Aceste puncte vor putea fi ulterior folosite pentru a achiziționa alte produse sau pentru a reduce valoarea următoarei comenzi. În acest fel, ești recompensat pentru achizițiile făcute de pe materialeelectrice.ro.
  4. Punctele pot fii transformate in bani. În calitate de partener, vei putea factura catre noi contravaloarea punctelor accumulate.

Activează contul de electrician în 3 pași simpli:

Pentru a putea avea un cont de electrician pe site-ul www.materialeelectrice.ro

PASUL 1

Îți creezi un cont.

Cont nou

PASUL 2

Ne trimiți copie CIF la adresa

office@materialeelectrice.ro

de pe adresa cu care te-ai înregistrat.

PASUL 3

Primești un email de confirmare și te bucuri de prețurile tale speciale.

Produse cadou

Cadouri garantate pentru comenzi mai mari de 250 RON

Produse